Paarden training

Meestal gaat dit om schriktraining, zadelmak maken aan huis samen met de eigenaar of milde tot matige gedragsproblemen (denk ook bijvoorbeeld aan: hoeven geven bij de bekapper). Ook eigenaars neem ik graag mee in dit proces, want uiteindelijk is het de eigenaar die met het paard zal werken. Het is een groeiproces welke je samen beleeft. De lessen zijn inclusief huiswerk.

Wie voor mij kiest staat open voor een andere kijk op dingen. Ik kies er voor om paarden bit- en ijzerloos te houden en te trainen. Daarnaast vind ik het belangrijk dat paarden 24/7 de mogelijkheid krijgen om samen met vriendjes in de buitenlucht te vertoeven. Dit is vaak de eerste stap naar een gelukkig en meewerkend paard. Indien je hier als eigenaar vragen bij hebt of hulp nodig bij hebt, zal ik deze met veel plezier beantwoorden en jou helpen.

Tenslotte draag ik bij het trainen positieve bekrachtiging hoog in het vaandel. Samen zullen we werken naar een samenwerking tussen jou en je paard die gebaseerd is op wederzijds vertrouwen. Je paard zal niet werken voor jou, maar met jou.

Kostprijs

€35 gewone les (+/- 30min-1u)

€40 zadelmak maken met eigenaar (+/- 30min-1u)

10 beurtenkaart: €350 of €400 + 11e les gratis

+ vervoerkosten (€0,65/km vanaf 9402 Ninove heen en terug)

DOP Approved: geadviseerde instructeur/leslocatie

Op 12/06/22 ontving ik het DOP Approved logo en mag ik mezelf een geadviseerde instructeur/leslocatie noemen die bitloos – ijzerloos – open stal werkt.