Van alle paardenrassen heb ik mijn hart verloren aan de Arabische Vol- en Halfbloeden. Zo snel als de wind, zo sierlijk als een zwaan, uiterst betrouwbaar en loyaal. Zelf heb ik 1 Arabische Volboed hengst (zoon van Warandes Plakat) en 2 Arabische Partbred merrie’s, waaronder mijn dochter van Fizz Silver Fame: Nadirah (Palomino 87%).

Door de jaren heen is mijn passie uit de hand gelopen en begon ik erg vaak te bemiddelen in de verkoop van dit fantastische ras, omdat er zoveel vraag naar was heb ik besloten hiervoor een aparte pagina op de website toe te voegen.

Hulp bij verkoop:

Vele paarden staan al maandenlang aangeboden op internet maar raken maar niet verkocht. Of sommige mensen hebben gewoonweg geen tijd om hun paard te verkopen, of weten niet waar ze moeten beginnen.

Door jarenlange ervaring en een groot netwerk binnen de Arabische Volbloeden (en Halfbloeden) kan ik uw Arabier snel een nieuwe thuis bezorgen, en niet zomaar een thuis. U kan mij de wensen doorgeven waaraan de nieuwe thuis moet voldoen en ik zorg voor een perfecte match. Ook stellen wij samen een verkoopcontract op voor u en de nieuwe eigenaars.  Tijdens deze periode blijft het paard jouw eigendom en blijft deze ook bij jou staan, dit bespaard het paard heel wat dubbele verhuisstress.

Indien u een paard wilt verkopen, stel ik voor u een advertentietekst op, op basis van eerlijke informatie omtrent de kwaliteiten van het paard, zijn eventuele medische voorgeschiedenis en zijn karakter. Hoe meer informatie u geeft hoe beter. U levert zelf mooie duidelijke foto’s en films aan. Er is een mogelijkheid dat ik een fotoreportage van het paard kom nemen indien u geen goede verkoopsfoto’s heeft, dit bespreken we tijdens ons contact.

De prijs voor deze bemiddeling bedraagt 10% van de onderling afgesproken verkoopprijs van het paard met ee (bv. €3000 = €300 commissie), exclusief verkoopfoto’s indien deze gewenst zijn.

Bent u opzoek naar een tussenpersoon die zorgt voor een snelle maar correcte verkoop? Neem dan gerust contact op.

Aankoop Arabische Vol- en Halfbloeden:

Bent u op zoek naar een Arabier maar weet u niet waar uw zoektocht te beginnen?

Heeft u specifieke wensen?

Dan kan ik jou helpen in het vinden van jouw droompaard. Door mijn grote netwerk in de Arabierenwereld ken ik zowel fokkers als particulieren, paarden geschikt voor verschillende disciplines, in elke prijsklasse.

Jij kan met al jouw vragen bij mij terecht.

 De kosten voor deze dienst bedragen € 250,-

Verkoop Arabische Vol- en Halfbloeden:

Bent u op zoek naar een eigen Arabier? Af en toe hebben wij ook zelf Arabieren te koop.

Wist je dat?

Mijn specialisatie is het zoeken naar een specifieke thuis voor deze wonderlijke paarden. Deze specifieke thuis houdt bijvoorbeeld in: 24/7 buiten met vriendjes, bitloos en ijzerloos, graanvrije voeding etc. Hier heb ik zelfs mijn eigen FB-groep voor opgericht zodat ik jullie de juiste match kan bieden. Ben jij op zoek naar dit type thuis voor jouw Arabier? Dan ben je bij mij aan het juiste adres!