Annulering:

Annulering kan eenmalig kosteloos. Bij een 2e annulering wordt 50% van de dienst in rekening gebracht binnen 48u voor aanvang.  Verplaatsing van een dienst kan probleemloos indien het binnen dezelfde week is en 48u voor aanvang.

Voor annulering van een deelname aan een (betalende) workshop geldt dat dit 1 maand op voorhand dient te gebeuren.

Laattijdige start:

Wanneer u te laat bent wordt dit niet gecompenseerd.

Lessen:

Tijdens het rijden in lessen is het ten alle tijden verplicht om een goedgekeurde veiligheidshelm en gepaste kledij te dragen. U dient tevens in het bezit te zijn van een familiale- en hospitalisatieverzekering.

Betalingen:

Elke prestatie uitgevoerd door Luna Straetmans dient de dag van de geleverde prestatie contant betaald te worden, tenzij op voorhand uitdrukkelijk anders overeengekomen.
Klanten met een online-banking app op hun smartphone mogen ter plaatse via overschrijving betalen.

Luna Straetmans kan in uitzonderlijke gevallen toestemming geven om via overschrijving te betalen met een betalingstermijn van maximum 15 kalenderdagen na de geleverde prestatie en/of factuurdatum. Wanneer deze betalingstermijn overschreden wordt, volgt een toeslag van 5%.

Bij laattijdige/niet betaling wordt per aanmaning een administratieve kost van €10 in rekening gebracht bovenop de toeslag van 5%. Wordt hieraan geen gevolg gegeven dan wordt het dossier onmiddellijk overgemaakt aan een incassobureau of advocaat. Alle bijkomende kosten die hieruit voortvloeien zijn ten laste van de cliënt. 

De lijst van de tarieven is terug te vinden op: https://worldofdreyma.be/tarieven/ en kan te allen tijde aangepast worden.


Fotoshoots

Wanneer u een fotoshoot boekt bij Luna geeft u automatisch toestemming dat deze foto’s zullen gedeeld worden op de website, facebookpagina en andere mogelijke kanalen. Indien u dit niet wilt dient u dit uitdrukkelijk te vermelden. De rechten van de foto’s liggen te allen tijde bij Luna, de foto’s mogen daarom nooit gebruikt of overgenomen worden door derden zonder toestemming. Wanneer een klant een foto wenst te posten op social media dient deze steeds de fotograaf en/of website te vermelden.


Akkoord

    Dit formulier gebruikt Akismet om spam te verminderen. Leer hoe je gegevens worden verwerkt.