Frequent asked questions

Ik heb u proberen bellen maar u nam niet op, kunt u mij terugbellen?

Omwille van de drukte en het werken met dieren ben ik telefonisch niet bereikbaar. U kunt mij enkel contacteren via Whatsapp/Sms/Mail. Ik doe mijn best om u binnen de 24u te beantwoorden. Gebeurt het dat ik uw berichtje toch uit het oog verlies? Stuur dan gerust een reminder šŸ™‚

Waarom krijg ik geen antwoord via Facebook?

De snelste manier om mij te bereiken is via Whatsapp. Facebookberichten zie ik helaas vaak niet passeren.

Bekap je nog paarden?

Ik geef nu les in het zelf onderhouden van de hoeven van je paard. Daarvoor kan je bij mij terecht! Je kan mijn materiaal gebruiken maar ik raad je aan om je eigen materiaal aan te schaffen zodat je kan oefenen en het onderhoud kan bijhouden. Stuur me een berichtje en dan vertel ik je wat je nodig hebt en waar je het kan kopen.

Mogen de vervoerskosten gedeeld worden door meerdere personen op dezelfde locatie?

Ja dat mag.

Geeft u ook rijlessen op uw paarden?

Nee, de paarden zijn ongeschikt voor rijlessen.

Ik ben vergeten contant geld mee te nemen, kan ik via de Payconic app betalen?

Ja dat kan.

Waarom zijn sommige diensten zo duur?

(Deze vraag heeft nog nooit iemand me gesteld maar zie ik vaak passeren op sociale media)

Ik heb hier daarom een blog over geschreven!

“Amai, jij biedt wel heel veel diensten aan he?”

Vroeger zou ik me geschaamd hebben elke keer iemand dit zei. Nu kan ik dankzij mijn coach beter om met de zijnskenmerken van hoogbegaafd zijn en kan ik trots zeggen: Ja, ik bied een brede waaier van diensten aan. Ik heb een breed interesseveld en ben zeer leergierig. Deze afwisseling is nu eenmaal wat mij gelukkig maakt.

Kan ik stage lopen bij jou?

Ja dat kan afhankelijk waarvoor en of het lukt met mijn uurrooster/opdrachten. Stuur me gerust een mailtje!

Welke osteopathie opleiding kan je mij aanraden?

  • Het Vluggen Instituut
  • ICREO
  • Het Supple Spine Instituut
  • Er zijn verder ook nog goede opleidingen in Frankrijk en UK heb ik vernomen maar deze ken ik niet bij naam.

Waarom werk je niet als criminoloog met zo’n mooi diploma?

Omdat het leven een leerweg is en ik geleerd heb dat het werken met dieren mij gelukkig maakt. En gelukkig zijn zou het hoofddoel moeten zijn in het leven.

Waarvoor staat de naam “World of Dreyma”?

Dit heeft een grote emotionele waarde voor mij. Kort uitgelegd betekent het: droomwereld. Dreyma is Ijslands voor dromen (mijn lievelingsland). Ik heb al enkele keren getwijfeld de naam te veranderen naar een naam die mensen wel kunnen uitspreken/onthouden/schrijven, maar dan zou het zijn waardevolle betekenis voor mij verliezen en zou het niet meer eigen zijn aan wie ik ben en waar ik voor sta. Anders zijn.

Ik heb probleem X, kan je a.u.b. via een bericht mij adviseren wat ik moet doen?” “Ik heb probleem Y, kom je even langs?

Ik probeer altijd zoveel mogelijk te helpen waar ik dat kan. Ook mijn klanten kunnen altijd bij mij terecht met al hun vragen of bezorgdheden. Echter moet het wel mogelijk zijn om via een berichtje uit te leggen of advies te geven. Soms krijg ik vragen die eigenlijk echt een volledig consult vereisen. Ik help je graag, maar maak dan even een afspraak zodat ik ook andere diertjes nog kan helpen.

Hetzelfde geldt voor het even langs komen. Vaak verwachten mensen dat ik even langs kom om advies te geven. Mijn tijd is kostbaar als zelfstandige en ook ik heb rekeningen te betalen, gelieve hier begrip voor te hebben en een consult te boeken.

Wat zijn jouw tarieven?

Voor prijzen: zie aparte tabbladen

Voorrijkosten: gratis voor Ninove + gratis voor training/behandelingen bij mij in de praktijk of op het terrein. De voorrijkosten buiten Ninove worden berekend vanuit Ninove en kunnen verdeeld worden bij meerdere personen, de prijs bedraagt ā‚¬0,65/km vanaf 9402 Ninove (heen- en terugrit)

Betaling gebeurt meteen na de dienst. GelieveĀ contantĀ het bedrag mee te hebben, klanten met eenĀ online-banking appĀ op hun smartphone mogenĀ ter plaatseĀ via overschrijving betalen.