Website:

Graag verwijs ik u door naar https://lunastraetmans.be voor meer informatie over de mogelijkheden en prijzen.

Algemene informatie:

U ontvangt de digitale bestanden met logo via WeTransfer wanneer de nabewerking volbracht werd.

Na de fotoshoot wordt een foto gepost op de Facebookpagina (World of Dreyma – Photography) die dient als preview.

Materiaal:

Beschikbaar voor de kleinsten:

  • Witte engelvleugels
  • Diadeem met krans
  • Blauwe engelvleugels

Maat small:

  • Fairy princess dress

Taille uniek:

  • Zwarte engelvleugels
  • Zwarte cape

Dieren:

Tijdens een fotoshoot is het mogelijk om gebruik te maken van mijn dieren (zie website). Het is enkel mogelijk om naast de paarden te poseren, op het paard is niet mogelijk. Wenst u een shoot met de paarden op locatie dan is ervaring een vereiste. Wenst u de shoot op de weide dan is ervaring niet nodig. Ook mijn zwarte herder is beschikbaar voor fotoshoots.

Hebt u interesse in een droomfotoshoot? Stuur mij vooral een mailtje zodat wij elkaar beter kunnen leren kennen. Ik stel persoonlijk contact op prijs en beantwoord met graag alle vragen die u heeft.

Voorbeeldmail:

Liefste Luna, graag zouden wij wat meer inlichtingen krijgen omtrent een fotoshoot van ons oude paardje. Nu hij hier nog bij ons is zouden we graag een thema met hem uitwerken, een sprookjesshoot waarin onze liefde voor hem naar voren komt lijkt ons leuk. Kunnen wij hiervoor jouw materiaal lenen? De shoot zouden wij liefst laten doorgaan hier ergens in de buurt, er is een leuk bos nabij. Wij verlangen geen tientallen foto’s, enkele leuke foto’s die wij zelf uitgekozen hebben zou leuk zijn.