U kan meter of peter worden van een paard!

World of Dreyma heeft namelijk enkele permanente (geblesseerde) paarden welke ingezet worden voor de therapie van gedetineerden. Voor deze paarden zijn we op zoek naar mensen die zich financieel mee willen ontfermen. Ook is het mogelijk om zich te ontfermen over een projectpaardje tijdens zijn opleiding, dit tot aan de verhuis van het paardje.

Hoe gaat het te werk?

U maakt een keuze van het paardje over wie u zich wilt ontfermen. Vervolgens geeft u bij uw bank (via homebanking, app, aan het loket,…) de opdracht een permanente betaling te starten naar ons rekeningnummer BE80 3631 7829 9477 op naam van World of Dreyma. U kiest zelf de dag van de maand dat u het beste uitkomt (bvb iedere 10de van de maand) en u laat het ons weten via mail (luna@worldofdreyma.be). Men kan ten allen tijde een meter- of peterschap stop zetten.

Tweemaal per jaar (winter + zomer) kunnen de meters en peters hun paardje bezoeken en een kijkje achter de schermen nemen van World of Dreyma, welke anders niet toegankelijk is voor bezoekers. Zo kan je persoonlijk komen kijken waar jouw geld naartoe gaat.

Alvast bedankt in naam van ons allen!